Splošni pogoji poslovanja

1. PODATKI O PODJETJU

SEDEŽ PODJETJA:

GOL d.o.o.

Lerchingerjeva 2

3252 Rogatec

Slovenija

Davčna številka: 62874799

Davčni zavezanec: DA

Matična številka: 2079747

Telefon: 00 386 (0) 3 810 73 00

E-naslov: [email protected]

GOL d.o.o. je vpisan v sodni register s sklepom sodišča Srg 288/2005 z dnem 09.03.2005, okrožno sodišče v Celju, zaporedna številka vpisa 10844800

2. POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja veljajo za pogodbe, ki nastanejo med podjetjem GOL d.o.o. in kupcem preko naše spletne trgovine www.golgeter-shop.com.

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke, posredovane ob oddaji naročila. Za kupca, ki je fizična oseba in pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven svoje poklicne ali pridobitne dejavnosti, veljajo določila zakona, ki ureja varstvo potrošnikov. V primerih, ko preko spletne trgovine www.golgeter-shop.com naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko, zanjo veljajo določila zakona, ki ureja varstvo potrošnikov le v primerih, ko je to posebej določeno v navedenem zakonu.


Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine www.golgeter-shop.com temeljito preberete splošne pogoje poslovanja. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

3. SKLENITEV POGODBE

Kupoprodajna pogodba med podjetjem GOL d.o.o. in kupcem je v spletni trgovini www.golgeter-shop.com sklenjena v trenutku, ko podjetje GOL d.o.o. kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za podjetje GOL d.o.o. kot za kupca.

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku GOL d.o.o. in je kupcem na voljo preko »moj račun« in elektronske pošte.

4. CENA IN AŽURNOST PODATKOV

Cene so v EUR in vsebujejo DDV. Zavezanci za DDV so dolžni ob registraciji navesti svojo davčno številko. Podjetje GOL d.o.o. skuša čim bolje skrbeti za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so v spletni trgovini www.golgeter-shop.com. Kljub temu pa se lahko rok dobave ali cena spremenita tako hitro, da podjetje GOL d.o.o. včasih ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo podjetje GOL d.o.o. kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

5. STROŠKI IN ROKI DOSTAVE

Dostava je za naročila v vrednosti nad 80 € brezplačna!
Stroški pakiranja in pošiljanja blaga so pri naročilih, katerih vrednost je nižja od 80 €, podani v rubriki “Poštnina” in znašajo za dostavo v Sloveniji 4,90 € , ne glede na velikost in težo pošiljke. DDV je že vštet v ceni dostave.
V primeru manjšega naročila, Vam pošiljko dostavi poštni uslužbenec, če pa je naročilo večje, Vam blago dostavimo v najkrajšem možnem času s svojim dostavnim vozilom.

Naročeno blago na spletni trgovini www.golgeter-shop.com dostavimo v čim krajšem času. Praviloma gredo naročeni artikli na pot še isti delovni dan, vendar najkasneje v roku 14 dni od vašega potrjenega naročila.
Izjema so večja naročila, npr. oprema za cel klub, nogometni goli in ostali večji pripomočki. V tem primeru se za rok odpreme blaga dogovorimo telefonsko (pokličite nas po telefonu 00 386 (0)40 576 099 ali 00 386 (0)3 810 73 00.

V primeru težav ali morebitnih vprašanj smo Vam na voljo:
e-mail: [email protected]
Telefon: 00 386 (0)3 810 73 00 ali 00 386 (0)40 576 099

Dostava na naslov s plačilom po povzetju:

Pošta Slovenije vam naročene izdelke dostavi na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo. Strošek provizije Pošte Slovenije za plačilo po povzetju je vštet v strošek dostave 4,9 €.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji Pošti Slovenije (15 dni).

Opozorilo: ti pogoji ter stroški dostave veljajo znotraj Republike Slovenije.

Za dostavo v druge države EU in tretje države je strošek dostave 14,95 € (do skupne teže 2,5kg).

6. NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina www.golgeter-shop.com omogoča naslednje načine plačila:

 • Predračun

Izdelki bodo dostavljeni po prejetju vašega plačila na naš poslovni račun.

 • Plačilo po povzetju

Pri načinu plačila po povzetju kupnino in stroške dostave v vrednosti 4,9 € poravnate neposredno pri kurirju pri prevzemu paketa. Strošek provizije Pošte Slovenije je vštet v strošek dostave.

 • Paypal

7. POSTOPEK NAKUPA

Da bi lahko naročili izdelke iz naše trgovine, jih lahko poljubno dajete v košarico, od koder jih lahko, v primeru, da si premislite, kadarkoli tudi odstranite. Izdelke iščete po kategorijah, ki so navedene zgoraj. Ko se odločite za naročilo, pritisnete na opcijo »naroči« s čimer ste blago naročili. V roku 24-h vam bomo poslali e-mail ali vas poklicali po telefonu (po vaši izbiri) in s tem boste potrdili vaše naročilo.

Torej, postopek naročanja izdelkov:
1. brskanje po trgovini
2. nakup (naročilo) izdelka
3. potrditev naročila

V primeru težav ali morebitnih vprašanj smo Vam na voljo:
e-mail: [email protected]
Telefon: 00 386 (0)3 810 73 00 ali 00 386 (0)40 576 099

8. ODSTOP OD POGODBE, VRAČILO BLAGA

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik v skladu z zakonom, ki ureja varstvo potrošnikov, pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči , da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Kupec naročenega blaga v spletni trgovini www.golgeter-shop.com,  ima v skladu s prej navedenim zakonom, pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči na e-naslov: [email protected]  ali na tel: 00386 (0)3 810 73 00, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.
O nameravanem vračilu nas pisno obvestite in sicer na kontaktni e-mail [email protected]  ali na tel: 00386 (0)3 810 73 00.
Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Rok začne teči en dan po datumu prevzema naročenega blaga. V namen odstopa od pogodbe lahko potrošnik neobvezno uporabi priložen vzorčni odstopni obrazec. Ne glede na obliko odpovedi mora potrošnik podjetju predložiti kopijo računa.

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano, nespremenjeno in v originalni embalaži.

Podjetje vrne prejeta plačila kupcu z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil kupec, v kolikor pa se kupec strinja pa se vplačani znesek naročenega blaga  vrne na TRR uporabnika. Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14  dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu po predhodnem dogovoru izvede z nakazilom na njegov transakcijski račun. Podjetje lahko zadrži plačilo, dokler ne prejme vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne pošlje dokaza, da je blago poslal nazaj, odvisno od tega, kateri dogodek se zgodi prej.

Vrnjeno blago pošljite na naslov: GOLGETER SHOP, Kidričeva 30, 3250 Rogaška Slatina

Prosimo, da nas pred vračilom blaga obvestite na e-naslov: [email protected]  ali na tel: 00386 (0)38107300.

Razen če sta se pogodbeni stranki dogovorili drugače, potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe:

1.     o blagu, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam;

3.     o blagu, ki je hitro pokvarljivo ali mu hitro preteče rok uporabe;

4.     o opravljanju storitev, če podjetje pogodbo v celoti izpolni ter se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo, da izgubi pravico do odstopa od pogodbe, ko jo podjetje v celoti izpolni;

5.     o dobavi zapečatenih avdio- ali videoposnetkov in računalniških programov, če je potrošnik po dostavi odprl varnostni pečat;

6.     o dobavi časopisov, periodičnega tiska ali revij razen pri naročniških pogodbah za dobavo takih publikacij;

7.     o dobavi zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov, če je potrošnik po dostavi odprl pečat;

8.     o dobavi blaga, ki je zaradi svoje narave neločljivo pomešano z drugimi predmeti;

9.       o nastanitvi, ki ni namenjena stalnemu bivanju, prevozu blaga, najemu vozil, pripravi in dostavi hrane, ali storitvah za prosti čas, pri katerih se podjetje zaveže, da bo izpolnilo svojo obveznost ob točno določenem datumu ali v točno določenem roku;

10.  o dobavi digitalne vsebine, ki se ne dostavi na otipljivem nosilcu podatkov, če se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo, da s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe.

9. GARANCIJE IN STVARNA NAPAKA

Reklamacijo iz naslova stvarne napake lahko potrošnik uveljavlja v skladu z zakonom, ki ureja varstvo potrošnikov za vsako kupljeno blago v spletni trgovini www.golgeter-shop.com, v kolikor ima kupljeno blago stvarno napako.

Napaka je v skladu z zakonom, ki ureja varstvo potrošnikov, stvarna:
 
1. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet
2. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana
3. če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane
4. če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Iz naslova stvarne napake lahko potrošnik napako reklamira pri prodajalcu in to v roku 2 mesecev od odkritja stvarne napake, oziroma v roku 2 let, ko je bilo blago prevzeto s strani kupca.
 
Potrošnik lahko zahteva po lastni izbiri : Odpravo napake, vračilo plačanega zneska v sorazmerju z napako, zamenjavo blaga ali vračilo plačanega zneska.
 
Pri uveljavljanju pravic iz tega naslova mora potrošnik trgovcu v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da izdelek pregleda. Če napaka ni sporna, mora trgovec čim prej, najkasneje pa v roku 8 dni, ugoditi potrošnikovemu zahtevku. Če pa o napaki obstaja spor, mora trgovec v roku 8 dni podati potrošniku pisen odgovor.
 
Pravico do zamenjave blaga, vračila kupnine, garancije, stvarnih napak in nepravilno opravljenih storitev natančneje urejajo določila zakona, ki ureja varstvo potrošnikov.

Obrazec za uveljavitev stvarne napake se nahaja tukaj. Prosimo vas, da izpolnjen obrazec za uveljavljanje stvarne napake na kupljenem blagu posredujete na e-naslov: [email protected].

Vrnjeno blago pošljite na naslov: GOLGETER SHOP, Kidričeva 30, 3250 Rogaška Slatina

Prosimo, da nas pred vračilom blaga obvestite na e-naslov: [email protected]  ali na tel: 00386 (0)38107300.

10. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Podjetje GOL d.o.o. si prizadeva za zagotovitev ažurnosti in pravilnosti podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko rok dobave ali cena spremenita tako hitro, da podjetje GOL d.o.o. včasih ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo podjetje GOL d.o.o. kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

Izključitev odgovornosti
V primeru tehničnih težav na spletni strani www.golgeter-shop.com si pridružujemo pravico preklicati oddana naročila, katere je tehnična napaka prizadela. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki.

11. SHRANJEVANJE POGODBENEGA BESEDILA

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku GOL d.o.o. in je potrošnikom na voljo preko »moj račun« in elektronske pošte. Splošne pogoje poslovanja lahko kadar koli preberete na tej spletni strani.

12. PRITOŽBE IN SPORI

V primeru pritožb, sporov, težav, se kupec na ponudnika lahko obrne na telefonsko številko 00386 (0)38107300, ali po elektronski pošti na [email protected].  Pritožba se odda preko e-naslova [email protected]. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Na vse pritožbe se bo podjetje GOL d.o.o. odzvalo po elektronski pošti ali telefonsko v najkrajšem možnem času in v okviru zakonskih obvez glede na vrsto pritožbe.

13. IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z zakonom, ki ureja izvensodno reševanje potrošniških sporov. Podjetje GOL d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino www.golgeter-shop.com, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno izvensodno reševanje potrošniških sporov. Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

14. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

 • Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletnega portala www.golgeter-shop.com.

 • Zbiratelj osebnih podatkov je podjetje GOL d.o.o., Lerchingerjeva 2, 3252 Rogatec.

 • Zbrane osebne podatke bo Upravljavec uporabljal izključno za storitve, ki jih ponuja. Storil bo vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Upravljavec za potrebe opravljanja storitev zbira, vodi, obdeluje in shranjuje uporabnikove podatke.

 • Podjetje GOL d.o.o. za nedoločen čas hrani naslednje podatke registriranih članov www.golgeter-shop.com: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije, druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini; druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu.

 • GOL d.o.o. navedene osebne podatke uporabi za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo z uporabnikom.

 • Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

 • Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

 • Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletno trgovino in lahko prekličejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo sporočijo preklic registracije.

 • Zbrane podatke podjetje GOL d.o.o. obdeluje do preklica privolitve osebe. Pisni preklic lahko pošljete na naslov [email protected]. Ne glede na preklic, bo podjetje GOL d.o.o. podatke uporabljal za izpolnitev pogodbenih obveznosti.

V Golgeter teamu smo prav vsi zaposleni tudi veliki ljubitelji nogometa. Nogomet nas spremlja tako pri delu, kot v prostem času. Zato vemo, kaj je pomembno za dober trening, dobro moštvo, dobre rezultate in smo 100% prepričani v kvaliteto naše ponudbe po konkurenčnih cenah.

Nudimo vse za nogomet na enem mestu, od oblačil in obutve (tako za profesionalne nogometaše kot za rekreativne športnike), ortopedskih pripomočkov, do opreme za nogometna igrišča; gole, tribune, trenažerje ter drobni material kot so klobučki, stožci, bidoni… in nazadnje tudi pokale, medalje in plakete. Pri nas boste našli tudi največjo izbiro opreme za otroke in ženske.

Golgeter je teamsport zastopnik za znane blagovne znamke ADIDASPUMA, ERREA, JOMA in MAX. Tako lahko s klubi in društvi sklepamo pogodbe pod posebnimi pogoji in nudimo pester izbor najkvalitetnejših športnih oblačil in ponudbe po najugodnejših cenah.

Hkrati vaše drese po želji opremimo s številkami in emblemi ter oznakami sponzorjev. Lahko izbirate med različnimi tehnikami: vezenje, večbarvni transfer tisk, sublimacijo ali sitotiskom. Po želji izdelamo design ter uredimo izdelavo klubskih šalov, zastav ali drugih navijaških artiklov. S tem poudarite indentiteto vašega kluba in naredite podobo kluba močnejšo ter okrepite sodelovanje s sponzorji.

Golgeter shop vam ponuja prosto kataloško izbiro vseh artiklov najprestižnejših TEAMSPORT blagovnih znamk kot so ADIDASPUMA, ERREA, JOMA in MAX.

Na naši vstopni strani https://www.teamplayer.si lahko poljubno brskate po katalogih in si izberete vam ustrezno opremo. Povpraševanje za izbrano nam lahko posredujete na [email protected] ali nas pokličete na 00 386 (3)810 73 00 ali 00 386 (0)40 576 099. Z veseljem vam bomo strokovno svetovali, pripravili najugodnejšo ponudbo ter v primeru nakupa sporočili točen datum dobave blaga.

Za naročilo izdelkov iz teamsport katalogov nas prosim kontaktirajte na 03 810 73 00 ali preko email-a na: [email protected]Z veseljem vam bomo strokovno svetovali in pripravili najugodnejšo ponudbo.

Trgovine Golgeter Shop

PE Ljubljana TeamPlayer
BTC City, HALA 5, Šmartinska cesta 152R, 1000 Ljubljana
DELOVNI ČAS: pon – sob | 10:00 – 19:00
+386 (0)40 779 870

PE Rogaška Slatina OUTLET
Kidričeva ulica 30, 3250 Rogaška Slatina
DELOVNI ČAS:
pon – pet | 09:00 – 19:00; sobota | 09:00 – 13:00
+386 (0)40 205 009

PE Maribor
Prvomajska ulica 24, 2000 Maribor
DELOVNI ČAS:
pon – pet | 10:00 – 19:00; sobota | 09:00 – 13:00
+386 (0)2 251 42 48

PE Murska Sobota
Prežihova ulica 4, 9000 Murska Sobota
DELOVNI ČAS:
pon – pet | 13:00 – 18:00; sobota | 09:00 – 12:00
+386 (0)40 648 060

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupec naročenega blaga na www.golgeter.com,  ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči na

e-naslov: [email protected]  ali na tel: 00386 (0)3 810 73 00, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Rok začne teči en dan po datumu prevzema naročenega blaga. V namen odstopa od pogodbe lahko potrošnik neobvezno uporabi priložen vzorčni odstopni obrazec. Ne glede na obliko odpovedi mora potrošnik podjetju predložiti kopijo računa.

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano, nespremenjeno in v originalni embalaži.

Podjetje vrne prejeta plačila kupcu z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil kupec, v kolikor pa se kupec strinja pa se vplačani znesek naročenega blaga  vrne na TRR uporabnika. Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14  dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu po predhodnjem dogovoru izvede z nakazilom na njegov transakcijski račun. Podjetje lahko zadrži plačilo, dokler ne prejme vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne pošlje dokaza, da je blago poslal nazaj, odvisno od tega, kateri dogodek se zgodi prej.

Pravico do zamenjave blaga, vračila kupnine, garancije, stvarnih napak in nepravilno opravljenih storitev natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov – povezava: http://www.zps.si/images/stories/zakoni/zvpot_enpb_dec11.pdf (neuradno prečiščeno besedilo).

Obrazec za uveljavitev stvarne napake se nahaja tukaj.

Vrnjeno blago pošljite na naslov: GOLGETER SHOP, Kidričeva 30, 3250 Rogaška Slatina

Prosimo, da nas pred vračilom blaga obvestite na e-naslov: [email protected]  ali na tel: 00386 (0)38107300.

POKAŽITE RDEČI KARTON SLABI ŠPORTNI OPREMI IN SE OPREMITE V GOLGETER SHOPU

V Golgeter teamu smo prav vsi zaposleni tudi veliki ljubitelji nogometa. Nogomet nas spremlja tako pri delu, kot v prostem času. Zato vemo, kaj je pomembno za dober trening, dobro moštvo, dobre rezultate in smo 100% prepričani v kvaliteto naše ponudbe po konkurenčnih cenah.

Nudimo vse za nogomet na enem mestu, od oblačil in obutve (tako za profesionalne nogometaše kot za rekreativne športnike), ortopedskih pripomočkov, do opreme za nogometna igrišča; gole, tribune, trenažerje ter drobni material kot so klobučki, stožci, bidoni… in nazadnje tudi pokale, medalje in plakete. Pri nas boste našli tudi največjo izbiro opreme za otroke in ženske.

Golgeter je teamsport zastopnik za znane blagovne znamke NIKEADIDASPUMA, ERREA, KELME in MAX. Tako lahko s klubi in društvi sklepamo pogodbe pod posebnimi pogoji in nudimo pester izbor najkvalitetnejših športnih oblačil in ponudbe po najugodnejših cenah.

Hkrati vaše drese po želji opremimo s številkami in emblemi ter oznakami sponzorjev. Lahko izbirate med različnimi tehnikami: vezenje, večbarvni transfer tisk, sublimacijo ali sitotiskom. Po želji izdelamo design ter uredimo izdelavo klubskih šalov, zastav ali drugih navijaških artiklov. S tem poudarite indentiteto vašega kluba in naredite podobo kluba močnejšo ter okrepite sodelovanje s sponzorji.

Golgeter shop vam ponuja prosto kataloško izbiro vseh artiklov najprestižnejših TEAMSPORT blagovnih znamk kot so NIKEADIDASPUMA,ERREAKELME ter MAX.
Na spodnjih povezavah lahko poljubno brskate po katalogih in si izberete vam ustrezno opremo. Povpraševanje za izbrano nam lahko posredujete na [email protected] ali nas pokličete na 00 386 (3)810 73 00 ali 00 386 (0)40 576 099. Z veseljem vam bomo strokovno svetovali, pripravili najugodnejšo ponudbo ter v primeru nakupa sporočili točen datum dobave blaga.

NIKE

Opremite svoje moštvo z NIKE izdelki in vaši igralci se nikoli več ne bodo mogli pritoževati, da je za slab rezultat kriva oprema. Najnaprednejši materiali in dovršena oblika tekmovalne opreme in opreme za trening bodo iz vaše ekipe iztisnili tisto najboljše, kar se skriva v njih.

Ne verjamete?

Vprašajte Cristiana Ronalda, Zlatana Ibrahimovića, Rooneya, Iniesto…

ADIDAS

Opremite svoje moštvo z vrhunskimi izdelki nemške blagovne znamke z zavidljivo nogometno tradicijo. Golgeter vam ponuja Adidas teamsport artikle, od trakov za ščitnike in ostalega drobnega materiala, preko vrhunskih nogometnih čevljev do najširše izbire barv in designov dresov ter opreme za trening…

Messi, Kaka, Torres…da klubov in reprezentanc ne naštevamo.

Za naročilo izdelkov Adidas nas prosim kontaktirajte na mail [email protected] ali na telefon 03 810 73 00, in poslali vam bomo Adidas-ovo zalogo teamsport artiklov.

PUMA

Puma je z izdelki za šport in prosti čas že več kot 60 let med vodilnimi blagovnimi znamkami na svetu. Mario Balotelli, Radamel Falcao, Gianluigi Buffon in mnogi ostali po vsem svetu prisegajo na športno obutev PUMA, ker zagotavlja lahkost, odzivnost, prilagodljivost in hitrost. V kvaliteto Pume so povsem prepričani tudi v klubih kot so Borussia Dortmund, Newcastle United F.C., Rangers F.C., VFB Stutgart, Sporting, Espanyol, Feyenoord, Olympiacos…reprezentancah kot so Italija, Avstrija, Urugvaj, Čile, Češka, Irska…

ERREA

Znamka Errea predstavlja izdelke izredne kakovosti in italijanskega designa za sprejemljivo ceno, s katerimi so opremljeni tudi vrhunski klubi kot so FC Parma, Norwich, FC Nantes, Atalanta, tudi naša Gorica…Vsak izdelek blagovne znamke Errea je plod številnih raziskav materialov, uporabe najnaprednejših tehnologij izdelave ter skrbnega oblikovanja modelov. Vse to, ker Errea verjame v šport.

KELME

V svoji bogati zgodovini je španska znamka Kelme dosegla številne uspehe vezane na vrhunske športne prireditve, kot na primer opremljanje celotne španske olimpijske reprezentance na olimpijskih igrah leta 1992 v Barceloni ali sponzoriranje in opremljanje nogometne ekipe Real iz Madrida med leti 1994 in 1998. Kelme pa vseeno najbolj krasi povezava z futsalom, kjer je ena najprisotnejših blagovnih znamk.

MAX

Relativno mlada italijanska blagovna znamka ustanovljena leta 1993. Max-ov teamsport katalog vsebuje bogat obseg izdelkov, ki zadovoljijo tako  profesionalne kot amaterske športnike, kateri iščejo udobje in tehnično znanje, natančnost in kreativnost. Max-ov razvojni center uporablja vrhunske materiale, ki ponujajo športnikom le najboljše in pripomorejo skozi trenažni proces ohraniti optimalno telesno temperaturo slednjih.

Max-u zaupajo v nogometnih klubih Ascoli, Vicenca…

SPORTASTIC

Sportastic katalog zajema ogromno športnih pripomočkov, ki jih športni navdušenci vseh športov uporabljajo pri vsakodnevni športni vadbi (žoge za vsak šport, stožci različnih velikosti, stojala in koli za slalom, ovire, mreže za vse športe, piščalke, tlačilke, kompresorji, merilci tlaka, štoparice, kolebnice različnih dolžin, medicinke, uteži, žogice za met, loparji za tenis, badminton in namizni tenis, gimnastični pripomočki, ščitniki, torbe, športna oblačila in še veliko drugih artiklov…) . Prav tako katalog vsebuje vse kar potrebujete za kakovosten, dovršeno opremljen športni objekt in igrišče, ter varno izvajanje športne vadbe (semaforji, goli, koši, stroji in pripomočki za košnjo trave ter označevanje igralnih površin, montažne tribune, plastični sedeži, razna oprema slačilnic…).
Z veliko izbiro vadbenih pripomočkov in taktičnih map ter tabel bodo zadovoljni tudi trenerji, več kot odlična izbira pa čaka tudi sodnike.
Seveda ne smemo pozabiti medicinskih in fizioterapevtskih pripomočkov ter naprav.
Vse to in še več v Sportastic katalogu…preverite sami.

Za naročilo izdelokov iz teamsport katalogov nas prosim kontaktirajte na 03 810 73 00 ali preko email-a na: [email protected]Z veseljem vam bomo strokovno svetovali in pripravili najugodnejšo ponudbo.

SODOBNO, FUNKCIONALNO, OPAZNO

Vaše drese in ostalo opremo po želji opremimo s številkami in emblemi ter oznakami sponzorjev. Lahko izbirate med različnimi tehnikami: vezenje, večbarvni transfer tisk, sublimacijo ali sitotiskom.

Po želji izdelamo design ter uredimo izdelavo klubskih šalov, zastav ali drugih navijaških artiklov. S tem poudarite indentiteto vašega kluba in naredite podobo kluba močnejšo ter okrepite sodelovanje s sponzorji.

ŠTEVILKE

Številke na opremo natisnemo po vaših potrebah in skladno z vašimi željami. Nudimo vam širok spekter oblik in pisav.

Hrbtna številka (višina cca. 25 cm, cena na znak)2,20 €
Številka 10 cm (cena na znak)1,50 €

Fonti številk so lahko spodnji, lahko pa nam pošljete tudi svojo obliko

Golgeter številke
Pisava 1
Pisava 2
Pisava 3
Pisava 4
Pisava 5
Pisava 6

GRB MOŠTVA

Grbe moštva izvedemo v različnih tehnologijah, od tiska preslikačev, našitkov ali vezenih grbov.

Tisk preslikačev (cca. 10 cm)3,00 € / kos
Našitek, vezenjePo ponudbi

NAPISI IN OZNAKE SPONZORJEV

Logotipe sponzorjem prav tako izvedemo v različnih tehnologijah, v obliki barvnih preslikačev ali izrezane folije.

Tisk preslikačev (manjši logotip)3,00 € / kos
Tisk preslikačev (večji logotip)od 4,20 € / kos
Napisi (priimki, nazivi – izrez folije)2,00 € / kos

Za svetovanje pri izbiri najboljše možnosti za personalizacijo opreme za vaš klub prosim kontaktirajte na 03 810 73 00 ali preko email-a na: [email protected]Z veseljem vam bomo strokovno svetovali in pripravili najugodnejšo ponudbo.

Naročilo in oddaja naročila

Dodajanje izdelkov v spletno košarico: Kupec željene izdelke v spletno košarico doda s klikom na gumb “V košarico”. Gumb je na voljo na spletni predstavitvi izdelka. Ob vsakem dodajanju izdelka v spletno košarico se pojavi povezava, ki vodi do pregleda spletne košarice in oddaje naročila.

– Pregled spletne košarice: V pregledu košarice lahko izdelke iz nje odstranite, spreminjate lahko tudi naročeno količino izdelkov. V pregledu košarice se nahaja povezava na korak prijave ali registracijo kupca.

– Prijava ali registracija kupca: Kupec se lahko na tem koraku odloči za nakup s prijavo/registracijo, ali za neprijavljen nakup. Registrirani kupci lahko v svojem uporabniškem vmesniku spremljajo arhiv naročil, stanje odprtih naročil, urejajo svoje shranjene naslove za izdajo računa in naslove za dostavo blaga.

– Zaključni obrazec za oddajo naročila: V zaključnem obrazcu so navedeni vsi izdelki, njihove cene in količine. Če kupec opazi da je pri naročanju izdelkov in količin storil napako, se lahko vrne na pregled in urejanje spletne košarice s klikom na povezavo “nazaj na seznam izdelkov v košarici”. V zaključnem obrazcu kupec označi še način prevzema, način plačila, logistične podatke za dostavo blaga, ter osebne podatke oziroma podatke podjetja. Vsa vpisna polja in izbire imajo omogočeno popravljenje vsebine ali spremembo izbire.

– Oddaja naročila: Kupec naročilo odda s klikom na gumb “Naročilo z obveznostjo plačila” V primeru uspešno oddanega naročila, se po oddaji na spletni strani izpiše potrditveni tekst, po elektronski pošti pa prejmete izpis naročila oziroma pogodbo o nakupu. Če potrditvenega teksta ne vidite in hkrati ne prejmete potrditvenega emaila na vaš elektronski naslov, pomeni da je prišlo bodisi do tehnične napake, ali napačno vnešenih podatkov. Postopek lahko ponovite, ali pa nas kontaktirate za pomoč na 00 386 (0) 3 810 73 00 ali [email protected], prav tako nas ne iste kontakte obvestite, če ste po že oddanem naročilu opazili napake ali nepravilnosti v naročilu.

Po oddaji naročila je naročilo sprejeto v čakalno vrsto.

– Naročilo potrjeno Po preteku dveh ur od sprejema naročila v čakalno vrsto, vendar največ v 72urah, ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost in naročilo potrdi. Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti ali telefonu o predvidenem roku dostave.

Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji sklenjena.