ATHLETE ISO GEL VRE?KA 40 G

ATHLETE ISO GEL 

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: ATH-ISO.GEL 40 Kategorije: , ,

Opis

ATHLETE PREDNOSTI:

  • ISO GEL predstavlja nove standarde v segmentu športnih gelov in je namenjen tako profesionalnim in rekreativnim športnikom,
  • ISO GEL je tekoč, z naravnimi sestavinami, odličnega okusa, ni lepljiv ali preveč sladek,
  • Priročno pakiranje vam omogoča, da vaš najljubši ATHLETE GEL nosite vedno s seboj.

    LASTNOSTI:

  • Je odlična izbira za vse, ki med vadbo potrebujete več energije, saj boste z ISO GELOM izboljšali učinkovitost ter odložili pojav utrujenosti,
  • S kombinacijo vode in gela nadomestite vso izgubljeno tekočino, elektrolite in vitamine.

OPIS

 Izotonični gel z naravno aromo limone in pomaranče in dodanim sladkorjem.

Izotonični gel je namenjen kot dodatek k tekočini pri intenzivnem mišičnem delu, posebno športnikom. Nadomešča minerale izgubljene z znojenjem. V kombinaciji s tekočino ohranja ravnovesja tekočin in elektrolitov. Vsebuje bistvene elektrolite za boljše okrevanje. 

Zakaj bi čakali do konca treninga, ko pa lahko svoje telo nahranite, obnovite in rehidrirate med vadbo, ter tako povečate vzdržljivost in čas, do pojava utrujenosti!

ISO GEL predstavlja nove standarde v segmentu športnih gelov in je namenjen tako profesionalnim in rekreativnim športnikom.

Je odlična izbira za vse, ki med vadbo potrebujete več energije, saj boste z ISO GELOM izboljšali učinkovitost ter odložili pojav utrujenosti.

Po koncu aktivnosti s kombinacijo vode in gela nadomestite vso izgubljeno tekočino, elektrolite in vitamine, ki jih telo potrebuje za hitrejšo regeneracijo in nemoteno delovanje. 

ISO GEL je tekoč, z naravnimi sestavinami, odličnega okusa, ni lepljiv ali preveč sladek, zato vam tudi ob večjih naporih ne bo povzročal želočnih težav.

Priročno pakiranje vam omogoča, da vaš najljubši ATHLETE GEL nosite vedno s seboj.

 NAVODILA ZA UPORABO : 

Vsebino vrečke stisnite direktno v usta in splaknite z vodo. Za 40g zaužitega gela priporočamo popiti vsaj 400ml vode.

Priporoča se uporaba med treningom ali povečano telesno aktivnostjo. Priporoča se raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav načina življenja. Priporočenega dnevnega vnosa vitaminov ni priporočljivo preseči. Izdelek je namenjen starejšim od 14 let.

SESTAVINE 

Glukoza, fruktoza, voda, minerali: kalijev citrat, kalcijev laktat, magnezijev hidrogenkarbonat; kisline: citronska kislina; naravne arome: limona, pomaranča; stabilizator: ksantan gumi; vitamini: niacin, pantotenska kislina, vitamin B6, folna kislina, biotin, vitamin B12; emulgator: gumi arabika; konzervansa: k- sorbat, Na-benzoat; antioksidant: vitamin C; naravno barvilo: karoten.

Dodatne informacije

Velikost

Šifra: ATH-ISO.GEL 40

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.