Moštvo

POKAŽITE RDEČI KARTON SLABI ŠPORTNI OPREMI IN SE OPREMITE V GOLGETER SHOPU

V Golgeter teamu smo prav vsi zaposleni tudi veliki ljubitelji nogometa. Nogomet nas spremlja tako pri delu, kot v prostem času. Zato vemo, kaj je pomembno za dober trening, dobro moštvo, dobre rezultate in smo 100% prepričani v kvaliteto naše ponudbe po konkurenčnih cenah.

Nudimo vse za nogomet na enem mestu, od oblačil in obutve (tako za profesionalne nogometaše kot za rekreativne športnike), ortopedskih pripomočkov, do opreme za nogometna igrišča; gole, tribune, trenažerje ter drobni material kot so klobučki, stožci, bidoni… in nazadnje tudi pokale, medalje in plakete. Pri nas boste našli tudi največjo izbiro opreme za otroke in ženske.

Golgeter je teamsport zastopnik za znane blagovne znamke NIKEADIDASPUMA, ERREA, KELME in MAX. Tako lahko s klubi in društvi sklepamo pogodbe pod posebnimi pogoji in nudimo pester izbor najkvalitetnejših športnih oblačil in ponudbe po najugodnejših cenah.

Hkrati vaše drese po želji opremimo s številkami in emblemi ter oznakami sponzorjev. Lahko izbirate med različnimi tehnikami: vezenje, večbarvni transfer tisk, sublimacijo ali sitotiskom. Po želji izdelamo design ter uredimo izdelavo klubskih šalov, zastav ali drugih navijaških artiklov. S tem poudarite indentiteto vašega kluba in naredite podobo kluba močnejšo ter okrepite sodelovanje s sponzorji.

Golgeter shop vam ponuja prosto kataloško izbiro vseh artiklov najprestižnejših TEAMSPORT blagovnih znamk kot so NIKEADIDASPUMA,ERREAKELME ter MAX.
Na spodnjih povezavah lahko poljubno brskate po katalogih in si izberete vam ustrezno opremo. Povpraševanje za izbrano nam lahko posredujete na [email protected] ali nas pokličete na 00 386 (3)810 73 00 ali 00 386 (0)40 576 099. Z veseljem vam bomo strokovno svetovali, pripravili najugodnejšo ponudbo ter v primeru nakupa sporočili točen datum dobave blaga.

NIKE

Opremite svoje moštvo z NIKE izdelki in vaši igralci se nikoli več ne bodo mogli pritoževati, da je za slab rezultat kriva oprema. Najnaprednejši materiali in dovršena oblika tekmovalne opreme in opreme za trening bodo iz vaše ekipe iztisnili tisto najboljše, kar se skriva v njih.

Ne verjamete?

Vprašajte Cristiana Ronalda, Zlatana Ibrahimovića, Rooneya, Iniesto…

ADIDAS

Opremite svoje moštvo z vrhunskimi izdelki nemške blagovne znamke z zavidljivo nogometno tradicijo. Golgeter vam ponuja Adidas teamsport artikle, od trakov za ščitnike in ostalega drobnega materiala, preko vrhunskih nogometnih čevljev do najširše izbire barv in designov dresov ter opreme za trening…

Messi, Kaka, Torres…da klubov in reprezentanc ne naštevamo.

Za naročilo izdelkov Adidas nas prosim kontaktirajte na mail [email protected] ali na telefon 03 810 73 00, in poslali vam bomo Adidas-ovo zalogo teamsport artiklov.

PUMA

Puma je z izdelki za šport in prosti čas že več kot 60 let med vodilnimi blagovnimi znamkami na svetu. Mario Balotelli, Radamel Falcao, Gianluigi Buffon in mnogi ostali po vsem svetu prisegajo na športno obutev PUMA, ker zagotavlja lahkost, odzivnost, prilagodljivost in hitrost. V kvaliteto Pume so povsem prepričani tudi v klubih kot so Borussia Dortmund, Newcastle United F.C., Rangers F.C., VFB Stutgart, Sporting, Espanyol, Feyenoord, Olympiacos…reprezentancah kot so Italija, Avstrija, Urugvaj, Čile, Češka, Irska…

ERREA

Znamka Errea predstavlja izdelke izredne kakovosti in italijanskega designa za sprejemljivo ceno, s katerimi so opremljeni tudi vrhunski klubi kot so FC Parma, Norwich, FC Nantes, Atalanta, tudi naša Gorica…Vsak izdelek blagovne znamke Errea je plod številnih raziskav materialov, uporabe najnaprednejših tehnologij izdelave ter skrbnega oblikovanja modelov. Vse to, ker Errea verjame v šport.

KELME

V svoji bogati zgodovini je španska znamka Kelme dosegla številne uspehe vezane na vrhunske športne prireditve, kot na primer opremljanje celotne španske olimpijske reprezentance na olimpijskih igrah leta 1992 v Barceloni ali sponzoriranje in opremljanje nogometne ekipe Real iz Madrida med leti 1994 in 1998. Kelme pa vseeno najbolj krasi povezava z futsalom, kjer je ena najprisotnejših blagovnih znamk.

MAX

Relativno mlada italijanska blagovna znamka ustanovljena leta 1993. Max-ov teamsport katalog vsebuje bogat obseg izdelkov, ki zadovoljijo tako  profesionalne kot amaterske športnike, kateri iščejo udobje in tehnično znanje, natančnost in kreativnost. Max-ov razvojni center uporablja vrhunske materiale, ki ponujajo športnikom le najboljše in pripomorejo skozi trenažni proces ohraniti optimalno telesno temperaturo slednjih.

Max-u zaupajo v nogometnih klubih Ascoli, Vicenca…

SPORTASTIC

Sportastic katalog zajema ogromno športnih pripomočkov, ki jih športni navdušenci vseh športov uporabljajo pri vsakodnevni športni vadbi (žoge za vsak šport, stožci različnih velikosti, stojala in koli za slalom, ovire, mreže za vse športe, piščalke, tlačilke, kompresorji, merilci tlaka, štoparice, kolebnice različnih dolžin, medicinke, uteži, žogice za met, loparji za tenis, badminton in namizni tenis, gimnastični pripomočki, ščitniki, torbe, športna oblačila in še veliko drugih artiklov…) . Prav tako katalog vsebuje vse kar potrebujete za kakovosten, dovršeno opremljen športni objekt in igrišče, ter varno izvajanje športne vadbe (semaforji, goli, koši, stroji in pripomočki za košnjo trave ter označevanje igralnih površin, montažne tribune, plastični sedeži, razna oprema slačilnic…).
Z veliko izbiro vadbenih pripomočkov in taktičnih map ter tabel bodo zadovoljni tudi trenerji, več kot odlična izbira pa čaka tudi sodnike.
Seveda ne smemo pozabiti medicinskih in fizioterapevtskih pripomočkov ter naprav.
Vse to in še več v Sportastic katalogu…preverite sami.

Za naročilo izdelokov iz teamsport katalogov nas prosim kontaktirajte na 03 810 73 00 ali preko email-a na: [email protected]Z veseljem vam bomo strokovno svetovali in pripravili najugodnejšo ponudbo.